Градинар по пижама!

Градинар по пижама!

Пролет е! Природата се събужда за нов живот! Липсват ни разходките в парка, но желанието да пазим здравето и живота си и това на нашите любими хора ни кара да останем у дома. Затова нека пренесем природата в домовете си!

 

Сдружение "АРГИ“ кани всеки един от вас да покани пролетта вкъщи. Да посее семе, да засади цвете, билка, зеленчук, плод, храст или дръвче. У дома. В бутилка, буркан, ваза, саксия или в каквото му хрумне.

Да наблюдава растежа, да снима пролетта у дома и да сподели удивлението си от живота. Тези от вас, които нямат възможност да си купят семена, могат спокойно да използват леща, боб, жито, мокър памук и светлина.

 

Очакваме с нетърпение снимките от вашите „домашни“ градини, а ние ще споделим посланията ви със света. Можете да изпращате снимките на имейл: office@arci-ngo.org  или като съобщение във Фейсбук на страница:  https://www.facebook.com/GetupandGoalsBulgaria

 

Инициативата е част от проект „Get up and goals“ и е посветена на Световния Ден на земята, който традиционно се отбелязва на 22 април. Поканата за участие е разпространена в още 11 европейски държави, партньори в проекта - Австрия, Чехия, Унгария, Ирландия, Италия, Холандия, Полша, Португалия, Румъния, Испания и Великобритания.
 

Публикувано от:

 

 

Сходни публикации

17.06.2021
Откриване на ново министерство – на възобновяемата енергия Откриване на ново министерство – на възобновяемата енергия

Символична демонстрация в деня на лятното слънцестоене с искане за повече ...

09.06.2021
Защо да изберем колелото за основен транспорт в града? Защо да изберем колелото за основен транспорт в града?

Защо да изберете колелото, като основен транспорт в града? Четете в новия материал на Константин ...