Български   3627 NGOs




NGO Profile

Active Future

Active Future

Association
Unactive
Statistics & Additional Information
 

Activity

Field of activity
International and European issues, policies and research
Youth issues, policies and research
Environment
 
Mission
Нашата мисия е да предлагаме алтернативи чрез активна промяна.
 
Organization Targets
Визия – свят предлагащ различни форми за алтернативна изява на всеки.

Last Project

Year:
“Alternative B – green actions for social change”
 
Description:
Активно Бъдеще работи в сътрудничество с 3 партньорски организации от Дания, Великобритания и Латвия с цел проектиране и изпълнение на едногодишен проект, който ще подкрепи младите предприемачи в стремежа им да променят света.

Първата ключова дейност по проекта е интензивен 7-дневен курс на обучение в Дания. По време на този курс 20 млади целеустремени творци на промяната от 4 различни държави, ще бъдат вдъхновени от успели предприемачи и ще бъдат обучени да започнат своите собствени бизнес идеи / проекти. След обучението, участниците ще имат 6 месеца, в които да “родят” своите проектни идеи. През този период участниците ще имат ментори, които ще ги водят през предизвикателствата и помагат да забележат новите възможности.

Шест месеца по-късно (някъде в края на август 2016 г.) творците на промяната ще бъдат поканени отново за второ обучение. Този път страна домакин ще бъде България. По време на обучението нашите млади предприемачи ще споделят своя опит и поуките, които са научили. Те ще получат допълнителна подкрепа и насоки как да преодолеят някои от основните предизвикателства и как да бъдат успешни в работата си.

Financial Info

Annual turnover for the last year :
до 5 000