Български   3639 NGOs




NGO Profile

Big hearted people

Big hearted people

Foundation
Unactive
Statistics & Additional Information
 

Activity

Field of activity
Local initiative groups
Promotion of philanthropy/volunteerism
Children
Social
 
Mission
Ние сме младо семейство, което иска да помогне на своите сънародници в тази трудна ситуация.

Начинанието ни има за цел да помагаме на хора в крайна нужда, като им доставяме основно хранителни продукти, битова химия, мебели, ел. уреди и др. и подпомагаме домакинства чрез събиране на дарения под всякаква форма за техните най-належащи текущи нужди.

Искаме да направим живота на всички, които са в нужда по поносим и лек. Да спрем да живеем с нагласата - "всеки сам за себе си" и да се опитаме да оцелеем като общество, въпреки неудобствата и трудностите пред, които се изправяме всеки ден.

Всички останали помощи, под вид на дерения са изцяло по желание на гражданите, които желаят да се включат.

За всяко наше действие дарителите получават лична обратна връзка, за закупените продукти, платени сметки, както и къде, кога и какво доставяме от тяхно име, за доброто дело.

ЧОВЕКОЛЮБИЕТО Е В НАС И Е ЖИВО!

Когато сме обединени от обща цел, можем да творим велики дела, отекващи във вечността.
 
Organization Targets
Подпомагане на хора в нужда в Република в България, изразяващо се в безвъзмездно предоставяне на материални, включително финансови средства, хранителни продукти, услуги в това число: пазаруване на възрастни хора, подкрепа с работна сила за решаване на проблеми в дома. Друго подпомагане: помощ и грижа за бездомни животни; развиване на благотворителни инициативи в подкрепа на нуждаещи се.