Български   3637 NGOs




NGO Profile

Foundation for Prevention and Assistance in case of Over-indebtedness ”Temida”

Foundation for Prevention and Assistance in case of Over-indebtedness "Temida"

Foundation
Unactive
Statistics & Additional Information
 

Activity

Field of activity
Protection of human rights
Other
 
Mission
ПРЕДОСТАВЯМЕ ПРЕВАНТИВНА ПОМОЩ ПО ФИНАНСОВИ ВЪПРОСИ



Предлагаме обучение и подкрепа, за да информираме хората за финансовите аспекти в ежедневието им. Предоставяме безплатни съвети, за да помогнем на семействата да изберат подходящо решение за финансиране, да управляват бюджета си оптимално всеки ден.

Една от основните ни мисии е да предупреждаваме домакинствата за рисковете, свързани с прекомерното задлъжняване и теглене на кредити.

Чрез лични срещи и конферентни разговори, финансовите експерти на Фондацията осъществяват дейности по превенция с финансов, правен и психологически фокус. Целим да осигурим по-добра осведоменост за финансите като цяло и по-добро управление на средствата на домакинствата на месечна база.



СЪВЕТВАМЕ И НОСИМ ПОДКРЕПА ПРИ СИТУАЦИЯ НА ЗАДЛЪЖНЯЛОСТ



Помагаме на задлъжнели лица да разберат финансовото си положение и проблема. Съдействаме им да създадат свой собствен план за действие при воденето на преговори с кредиторите, при изготвянето на стратегия за преструктуриране и рефинансиране, обясняваме правата на всички страни, като предоставяме юридически и финансов експертен опит и анализ на договорите за кредити. Идентифицираме злоупотреби със заеми и изготвяме шаблони, които да се използват от длъжниците в защита на техните права. Осигуряваме индивидуални консултации и психологическа подкрепа, включително и за домакинството, страдащо от ситуацията. Целим намаляване дела на необслужваните кредити и увеличение на средствата за живеене.

Financial Info

Annual turnover for the last year :
до 5 000