Български   3627 NGOs




NGO Profile

няма

Association
Unactive
Statistics & Additional Information
 

Activity

Field of activity
Ethnic issues
Legislation, advocacy, public policies
 
Mission
Ние работим за социалното включване на уязвими групи хора в обществения живот на България, като вярваме във възможностите на всеки да бъде ...
 
Organization Targets
Развитие и утвърждаване на духовните ценности, гражданското общество, здравеопазването, образованието, науката, културата, техниката и технологиите, физическата култура, подпомагане на социалната интеграция и личностна реализация, защита на човешките права, околната среда, подпомагане на социално слабите, на хората с увреждания, хора с хранични заболявания, водещи до увреждания, лица нуждаещи се от грижи и други цели определени от закона.

Last Project

Year:
"Ягодова градина"
 
Description:
Създаване и отглеждане на ягодово насаждение на площ от 15 дка. Целта на проекта е сздаване на трудова заетост за членовете на сдружението и повишаване на тяхното благосъстояние, преодоляване на социалната изолация за лица трайно безработни, регистрирани на трудовата борса, с ниска професионална квалификация.

Financial Info

Annual turnover for the last year :
5 000 - 20 000

History

2006 и 2007 г. проекти по Национална програма "От социални помощи към осигуряване на заетост" за осигуряване трудова заетост на 22 безработни лица, регистрирани на трудовата борса.