Български   3627 NGOs




NGO Profile

The Regional Analisis and Forekasts NGO

Association
Unactive
Statistics & Additional Information
 

Activity

Field of activity
International and European issues, policies and research
Economic development
Education
 
Mission
Да подпомага местната общност за повишаване капацитета на човешкия капитал, с цел издигане ролята му за повишаване ...
 
Organization Targets
Основната му цел е генериране на интелектуалния потенциал на община Перник, разработване на стратегии и бизнес планове за малки и средни предприятия, насърчаване развитието на гражданското общество. Като част от дейностите на организацията са провеждане на обучения и консултантски услуги, организиране на конференции, семинари, маркетингови и информационни услуги.

Last Project

Year:
Трансграничен център-първа стъпка към социално-икономическо сътрудничество
 
Description:
Проектът се изпълнява по грантова схема "Изграждане на местен капацитет"-компонент 2 на Програмата за трансгранично сътрудничество България-Сърбия.
Общата цел е подобрение на трансграничното икономическо сътрудничество и създаване на основи за устойчиво икономическо развитие на граничните райони.
Специфичната цел на проекта е утвърждаване и обслужване на бизнес сферата, промоция на на икономическия потенциал и определяне на общ маркетингов подход на двата гранични района- Ябланица в Сърбия и Перник в България.

Financial Info

Annual turnover for the last year :
5 000 - 20 000

History

От създаването до сега сдружението е участвало като водеща организация или като партньор в над 30 проекта и инициативи, свързани с подпомагане развитието на пернишка област.