Български   3639 NGOs




NGO Profile

Centre for education, culture and ecology 21`

Association
Unactive
Statistics & Additional Information
 

Activity

Field of activity
Education
Environment
Social
 
Mission
Да подпомага процесите на културно многообразие и социално развитие, образование и опазване на околната среда в условията на ...
 
Organization Targets
1.Да разработва и внедрява ефективни практики в областта на образованието, културата и опазването на околната среда за формиране на адаптивно поведение и устойчив начин на живот.

2.Да съдейства за прилагането на нови технологии, културно-образователни и екологични проекти и оперативни решения в регионални, национални и международни структури и програми.

3.Да осъществява надеждна диагностика, наблюдение и анализи на резултати от внедрени проекти при извеждане на устойчиви тенденции в областта на културата, образованието и околната среда.

Last Project

Year:
Различни, но близки-образователен модел за общуване м мултикултурна среда" BG051PO001/07/4.1-01/96 по Оперативна програма"Развитие на човешките ресурси" "Развитие
 
Description:
Обща цел: Да създаде подходящи условия за интеграция на ученици от етнически малцинства чрез разработване и прилагане на образователен модел за мултикултурно общуване в дейности от целодневна организация на учебния процес.
Специфични цели:
1.Проучване на потребности и възможности за интегриране на ученици от етнически малцинства в учебния процес в община Асеновград и в община Раковски.
2. Разработване и прилагане на образователен модел за мултикултурна среда, подпомагащ процеса на интеграция на ученици от етнически малцинства в приемни училища.
3. Създаване на условия за разширяване и устойчиво развитие на процеса на интеграция на ученици от етнически малцинства.

Financial Info

Annual turnover for the last year :
20 000 - 100 000

History

- Образователна интеграция на деца и ученици от етнически малцинства

- Интегрирано и включващо обучение на ученици със спицифични образователни потребности (СОП)

- Образование по околна среда и устойчиво развитие.