Български   3637 NGOs




NGO Profile

Tuk-Tam

Tuk-Tam

Association
Unactive
Statistics & Additional Information
 

Activity

Field of activity
Promotion of philanthropy/volunteerism
Education
Other
 
Mission
Тук-Там е най-голямата глобална общност на българите по света, които допринасят за развитието на България. Мисията на организацията е да помага на всички, които искат да останат свързани и ангажирани с България, независимо къде се намират.
 
Organization Targets
Вярваме в силата на една общност, отворена за всеки, който работи за това България да е по-добро място.



Основни дейности на Тук-Там:



- Изграждаме и поддържаме онлайн платформата на Тук-Там, където българите по света могат да се свързват помежду си. Платформата предоставя актуална информация за живот, работа, образование и общност в България.



- Организираме вдъхновяващи събития за професионално развитие, създаване на полезни контакти и опознаване на възможностите за развитие тук.



- Инвестираме в стипендии чрез нашия Фонд “Иди, учи и се върни”, който подкрепя мотивирани българи да следват в чуждестранен университет и след това да приложат наученото в България.



- Пишем полезно съдържание, защото вярваме, че всеки желаещ да се развива тук може да има достъп до актуална и достоверна информация.



- И още много.

Last Project

Year:
Тук-Там Кошер
 
Description:
Тук-Там Кошер е вдъхновяващо събитие за професионални възможности и полезни контакти, което те среща с водещи бизнеси, нови технологии, идеи и хора, които ги осъщестяват. Вече глобално, независимо къде се намираш.

Financial Info

Annual turnover for the last year :
20 000 - 100 000

History

Тук-Там Кошер

Кариерно Сафари

Фонд за стипендии

Тук-Там Buddy

US Alumni Club

UK Alumni Club