Български   3637 NGOs




NGO Profile

HOME FOR ALL

Association
Unactive
Statistics & Additional Information
 

Activity

Field of activity
Healthcare, patients’ rights
Interest clubs
Social
 
Mission
да работи за създаването на общество, в което се отчитат потребностите и разнообразието така, че да позволява включването и равното участие на всички свои членове.
 
Organization Targets
Да работи за развитието и утвърждаването на духовни ценности, гражданското общество, интеграцията, образованието, науката, културата и опознаването на природата и нейното опазване, управление на иновациите; да възпитава в дух на демократичност и толерантност; да подпомага взаимното опознаване и разбиране в контекста на културното многообразие и диалога между поколенията и социалните групи в обединена Европа и в световещ мащаб; да съдейства за градивното съвместно съществуване на различни култури и общности и поколения; да представлява и защитава правата на общности в неравностойно социално положение и да подпомага социалната интеграция и различна културна и обществена среда; да допринася за личностната реализация на младите хора, както и на хората в неравностойно положение. Да работи за подпомагане на професионалното развитие на работещите в сферата на подпомагащите професии; работи за активното участие на представители на местните и централни власти в промотирането на социалните услуги в общността - като елемент от устойчивото местно развитие.

Last Project

Year:
обмен на доброволци, които работят с хора от третата възраст
 
Description:
по настоящем, Дом за всеки е партньор в 2-годишен проект по програма `Грунтвиг`, насочен към популяризирането на доброволчеството при работата с хора от третата възраст. Като партнира с дом за възрастни от Литва, екипът на сдружението ще развие капацитета си да управлява социални услуги в общността, да фондонабира и да включва потребителите при управлението на качеството и развитието на устойчиви инициативи, насочени към интергарицята на възрастни в общността.
В хода на този проект, екипът ни ще приеме 4-ма литовски доброволеца на възраст над 55 години и ще изпрати 4-ма български колеги.

Financial Info

Annual turnover for the last year :
до 5 000