Български   3637 NGOs




NGO Profile

365 Association

365 Association

Association
Unactive
Statistics & Additional Information
 

Activity

Field of activity
Branch organizations
Arts and culture
Education
 
Mission
Да върнем позитивния имидж на София и България в очите на техните обитатели. Правим това като използваме нашия индивидуален поглед върху столицата и страната, за да ги популяризираме и превърнем в туристически-ориентирани дестинации. Наша цел е да представяме нужната информация, структура и помощ, за да може българите и чужденците да осъществяват мултикултурен обмен на територията на страната.
 
Organization Targets
1. Да популяризира България като туристическа дестинация и културен център;

2. Да популяризира културните забележителности на българските градове, като за целта организира безплатни обиколки за посетителите им (Free Sofia Tour, Free Plovdiv Tour, Free Varna Tour);

3. Да работи за подобряването на туристическите продукти в България;

4. Да работи за повишаване на активността на младите хора в България;

5. Да осъществява междукултурен обмен;

Last Project

Year:
Free Sofia Tour
 
Description:
Безплатна пешеходна обиколка на София на английски език за чуждестранните гости на София. Провежда се всеки ден, два пъти на ден - от 11 и от 18 ч. Най-добрата атракция в София според потребителите на туристическия портал TripAdvisor. Проектът е одобрен от ОП Туристическо Обслужване. Всяка обиколка е не просто историческа лекция за забележителностите в София, а представлява информативно, интерактивно и забавно преживяване за чуждестранните гости на столицата ни.

Financial Info

Annual turnover for the last year :
100 000 - 200 000