Български   3639 NGOs




NGO Profile

Dreams and teams Bulgaria

Association
Unactive
Statistics & Additional Information
 

Activity

Field of activity
Education
Environment
Development of local communities
 
Mission
Ние работим за по-активното включване на млади хора с и без увреждания в Живота според техните интереси. Даваме предимство на различията и ценим техния принос. Развиваме личностните качества и умения на младите хора, които помагат за тяхната социална и реализация. Мечтата ни е да помогнем за създаването на по-активно гражданско общество, в което участници са Всички - без значение от тяхната физическа способност, раса или социално положение.
 
Organization Targets
Основните цели на сдружението са да формира и развива лидерски качества у младите хора, да повишава тяхната гражданската активност, да защитава правата на децата и младите хора в съответствие с българското законодателство. От 2007 година насам са проведени 15 обучения за млади лидери, в които вземат участие над 250 младежи от София, Плевен, Варна, Габрово, Видин, Димитровград, Стара Загора. Сдружение „Мечти и отбори България“ разполага с над 30 обучители, които работят в сферата на неформалното образование.

Целевата група при реализацията на дейностите на сдружението са младежи и възрастни, които искат да се развиват в сферата на неформалното образование. В обученията и дейностите организирани от сдружението винаги се включват и хора с увреждания.

Financial Info

Annual turnover for the last year :
5 000 - 20 000