Български   3639 NGOs




NGO Profile

Alternative for you

Association
Unactive
Statistics & Additional Information
 

Activity

Field of activity
Youth issues, policies and research
Children
Social
 
Mission
Мисията на сдружението е да подпомага развитието и утвърждаването на гражданското общество, образованието и културата, да работи за повишаване на правната култура, да способства за превръщането на младите хора в активни и отговорни граждани, да подпомага включването на хората и семействата в неравностойно положение чрез различни форми, да стимулира физическото, интелектуалното и творческото развитие в сферата на изкуството и спорта и осмисля пълноценно свободното им време.
 
Organization Targets
Да възпитава младите хора в дух на основните ценности на демократичното общество, да работи за повишаване на гражданската им и правна култура и да способства за превръщането им в активни и отговорни граждани.

Да подпомага включването на младите хора в неравностойно положение в различни дейности с цел интеграцията им в активния обществен живот, както и създаването на условия за тяхното пълноценно приемане.

Подпомагане разработването и реализирането на проекти в различни сфери на обществено-икономическия, социалния и културния живот.

Last Project

Year:
Проект „Студентски практики”
 
Description:
да се подпомогне подобряването на качеството на образование чрез предоставяне на възможности за придобиване на практически опит и усъвършенстване на практическите умения на студентите от висшите училища в съответствие с потребностите на пазара на труда

Financial Info

Annual turnover for the last year :
до 5 000