Български   3636 NGOs




NGO Profile

Pristis Fondation

Foundation
Unactive
Statistics & Additional Information
 

Activity

Field of activity
Arts and culture
Youth issues, policies and research
Education
 
Mission
Да подпомага млади хора, хора с увреждания и лица в риск , да съдейства за тяхната интеграция и професионална реализация.
 
Organization Targets
Да подпомага обучението на деца и младежи,младежки дейности в сферата на образование, изкуство, култура и спорт, включително като отпуска стипендии или еднократни помощи за обучение;

2. Да работи като консултативен център за изнесени и споделени услуги , предоставяйки социални, здравни, психологически, образователни , правни и културни услуги за лица от всички възрасти както и за малцинствени групи , хора с увреждания и лица в риск.

3. Да работи като център за личностно самоусъвършенстване, като спомага за придобиване на нови знания, умения и ключови компетентности , необходими за по-пълната бъдеща и настояща реализация на младите хора и лица в риск.

4. Да съдейства за по-пълната социална интеграция и професионална реализация на лица в неравностойно положение, от малцинствени групи , хора с увреждания и лица в риск.

5. Да насърчава и подпомага реализацията на младите хора, чрез придобиване на допълнителна квалификация и преквалификация , както и на ключови компетентности;

History

Аз и шахът в училище