Български   3627 NGOs




NGO Profile

ANIMAL HOPE VARNA

ANIMAL HOPE VARNA

Foundation
Unactive
Statistics & Additional Information
 

Activity

Field of activity
Protection of human rights
Promotion of philanthropy/volunteerism
Children
 
Mission
Ние сме неправителствена организация, която е регистрирана в обществена полза в Министерството на правосъдието. Това е нашата регистрация: http://ngo.mjs.bg/companyinfo.aspx?ID=11702rn Ние сме доброволци. Никой от нас не получава заплата за своя доброволен труд. Всеки от нас има нормална работа, която работи отделно от помощта към животните.rnНие помагаме на много животни в нашия град. Ние работим с осем ветеринарни клиники на преференциални цени за бездомни животни.
 
Organization Targets
Ние искаме един по-добър свят, в които животните няма да бъдат подложени на болка и да бъдат наранявани. Ще направим всичко по силите си да променим това. С вашата помощ и нашата всеотдайност, ние вярваме, че ще спрем болката за много невинни създания и ще намерим дом и любов за нашите бездомни и страдащи приятели.

Last Project

Year:
"ОБИЧ ЗА ОБИЧ" - СОЦИАЛЕН ПРОЕКТ ЗА ДЕЦАТА И ЖИВОТНИТЕ В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ
 
Description:
Поставяме началото на един нов социален проект, чиято цел е да помага на децата и животните в неравностойно положение - ЗАЕДНО!rnЗащото и децата и животните, които са претърпели насилие или са били лишени от родителски грижи и нормално детство - имат нужда от едно и също - ДОМ И ОБИЧ! ?