Български   3627 NGOs




NGO Profile

Elita

Elita

Association
The organization has updated its information in the database during the past year.
Statistics & Additional Information
 

Activity

Field of activity
Arts and culture
Education
Children
 
Mission
Откриване на деца - таланти и тяхното развитие и реализация.
 
Organization Targets
- Развитие и утвърждаване на духовните ценности на гражданите; участие в културния живот в обл. В. Търново; популяризиране на българското изкуство, култура и спорт в страната и чужбина.rn- откриването и развитието на млади таланти - певци и инструменталисти , чрез индивидуална работа с тях и по възрастови групи;rn-създаване на певческо - музикални и сценични навици у тези талантливи млади хора, изграждане на правилна артикулация и дикция, разширяване диапазона, сценично поведениеrn- създаване условия за морална и материална подкрепа на тези таланти.rn- привличане на най - добрите специалисти за работа с музикално надарените лица.rn- приспособяване на талантите към звездната сцена.rn- подпомагане социалната интеграция и личностната реализация на музикалните таланти.

Last Project

Year:
"ЗВУКЪТ НА ВРЕМЕТО"2015 ГОДИНА
 
Description:
МЕЖДУНАРОДЕН МУЗИКАЛЕН КОНКУРС С ФЕСТИВАЛНА ЧАСТ, ИМАЩ ЗА ЦЕЛ ДА ПОСТИГНЕ КУЛТУРЕН ОБМЕН, ДА НАСЪРЧИ МЛАДИ ТАЛАНТИ ОТ СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ДА ДАДЕ ПОЛЕ ЗА ИЗЯВА НА ИНСТРУМЕНТАЛИСТИ, ПЕВЦИ - ПОП, РОК И ДЖАЗ. КОНКУРСЪТ ИМА ЗА ЦЕЛ И ДА ПОДЧЕРТАЕ ЗНАЧИМОТО ЗА ГРАДА СЪБИТИЕ - ЧЕСТВАНЕТО НА 830 ГОДИНИ ОТ ВЪСТАНИЕТО НА АСЕН И ПЕТЪР И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА.
КОНКУРСЪТ ИМА ЗА ЦЕЛ ДА ПРЕДСТАВИ НА ГОСТИТЕ НА КОНКУРСА КУЛТУРНА ПРОГРАМА, ВКЛЮЧВАЩА ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ, ТЪРНОВСКАТА КУХНЯ, ЛИТЕРАТУРА, ФОЛКЛОР, ЗАНАЯТИ И ДР.

History

Международен конкурс за вокална и инструментална музика "Звукът на времето" с фестивална част 11 - 13 юли, 2014 година, Велико Търново