Български   3627 NGOs




NGO Profile

INCREDA

INCREDA

Association
The organization has updated its information in the database during the past year.
Statistics & Additional Information
 

Activity

Field of activity
Legislation, advocacy, public policies
International and European issues, policies and research
Education
 
Mission
Визия: Да направим България привлекателна за живеене и правене на бизнес чрез социална и икономическа трансформация в среда на балансирана предприемаческа екосистема.

 
Organization Targets
Чрез надеждни първични и вторнични данни за българската предприемаческа екосистема, извършваме бенчмарк анализ с държави и региони и идентифицираме фактори, които насърчават предприемачеството и иновациите. Произвеждаме и комуникираме препоръки към стейкхолдърите, за да подобрим условията за живеене и правене на бизнес в България. Активно участваме в създаването на политики, програми, мултидисциплинарни проекти и служим като катализатор за връзки между участниците в екосистемата, за да подобрим условията за живеене и правене на бизнес в България за всички, включително чрез овластяването на младежи, жени и други социални и маргинални групи.

Last Project

Year:
Предприемачи в клас
 
Description:
Платформа, чрез която всяко училище може да покани предприемач, който да посети учениците в клас.

Financial Info

Annual turnover for the last year :
20 000 - 100 000

History

Глобален предприемачески мониторин България годишни доклади, Успешни иновационни екосистеми - Глава София, Акселеационна програма GAZELLE, OECD Better entrepreneurship project, Предприемачи в клас, Програма за практики - социални иноватори