Български   3627 NGOs




NGO Profile

foundation I have a cause

foundation I have a cause

Foundation
Unactive
Statistics & Additional Information
 

Activity

Field of activity
Promotion of philanthropy/volunteerism
Children
Grant making
 
Mission
Мисията на фондация Имам кауза е да развива местното дарителство като фактор за развитие и повишаване качеството на живот на територията на република България. Фондацията стимулира широкото гражданско участие за решаване на проблеми чрез акумулиране на дарителски средства за конкретни проекти, съдействащи за развитие на местната общност на територията на република България.
 
Organization Targets
1. Да насърчава благотворителността, дарителството и доброволчеството;



2. Да подпомага нестопански организации, в осъществяването на социално-полезни инициативи;



3. Да насърчава сътрудничеството между гражданите, нестопанските организации и бизнеса за подобряване на социалната среда;



4. Да създава партньорства между дарители и организации, нуждаещи се от финансиране;



5. Да насърчава развитието и утвърждаването на духовните ценности, гражданското общество и участието му в обществения живот;

Last Project

Year:
Имам кауза
 
Description:
Имам кауза е иновативна онллайн платформа за благотворителност и социална активност. Идеята на „Имам кауза“ е да популяризира добрите инициативи, дарителството и доброволчеството. Нашата мечта е платформата да се превърне в място където можеш да се забавляваш, да общуваш и да правиш добро едновременно.

На сайта могат да бъдат откриети различни социални каузи – информация за тях, как се развиват и по какъв начин могат да бъдат подпомогнати.

Друга основна част от платформата са игрите, форума, позитивните новини и статии. Чрез тях се стремим да привлечем повече интрес към каузите и заедно да помогнем за тяхното осъществяване. Игрите на сайта са не само интересни, но стимулират мисленето и може да се научи много от тях. Така потребителите не само се забавляват, но тренирате ума си и помагат за осъществяването на добри инициативи.