Български   3637 NGOs




NGO Profile

Sofia Development Association

Sofia Development Association

Foundation
The organization has updated its information in the database during the past year.
Statistics & Additional Information
 

Библиотека

Социални иновации. Доклад от изследване и анализ на съществуващи подходи и опит в България и ЕС

Изследването е част от проекта „Социални иновации плюс – центрове за компетенции (SI PLUS)”, който е финансиран от Европейската комисия, Европейския социален фонд и Европейската програма за заетост и социални иновации. Изследователска задача е анализ на съществуващи центрове за компетенции или подобни на тях органи и съответните Европейски практики. Вече установените или започнати модели ще бъдат проучени и анализирани.

Социални иновации - Доклад за идентифициране и оценка на нуждите на местните потребители и заинтересовани страни

Изследването е част от проекта „Социални иновации плюс – центрове за компетенции (SI PLUS)”, който е финансиран от Европейската комисия, Европейския социален фонд и Европейската програма за заетост и социални иновации. Изследователска задача е Проучване на настоящите социални потребности, което се фокусира и върху онези, причинени от кризата с КОВИД-19 – с цел дефиниране на нови обществени предизвикателства и идентифициране на нови необходими умения.

Анализ на поведението на пътниците на база цифрови данни за подобряване качеството на транспортните услуги в София

Passenger behavior analysis

Анализът е направен в рамките на европейската инициатива за иновативни решения в градоустройството - Urban Innovative Actions (UIA) и проект Innoair Sofia. Той спомага за намиране на добри градоустройствени решения за "зелена" транспортна система в София.