Български   3640 NGOs




NGO Profile

PSY Impact

Foundation
Unactive
Statistics & Additional Information
 

Activity

Field of activity
Education
Children
Social
 
Mission
Основната мисия на фондацията е фокусирана върху създаване и провеждане на Ателие за социален обмен, психологично и логопедично консултиране, провеждане на курсове с различна тематична насоченост, чрез които ще се изпълняват целите на фондацията.

Ние сме насочили нашите усилия към работа в общността с цел подобряване на ранното социализиране на децата, социалната адаптация на деца и семейства, промоция на психично здраве, консултиране и терапевтиране на психични страдания от различен спектър.
 
Organization Targets
Подобряване на социалната включеност, изграждане на свързаност и среда за комуникация и обмен на членовете на общността.

Снижаване на ефектите на предразсъдъците и стереотипите по отношение на деца с различни проблеми и такива лишени от родителска грижа.

Промоция на психично здраве с цел осъзнато и пълноценно функциониране на хората. Състояща се в даване на възможност, хора- част от широката социална норма да се почувстват достатъчно и адекватно подкрепени, за да мислят, изследват и преработват вътрешните си (психични) търсения и области на затруднения.

Популяризиране и изграждане на адекватни представи и очаквания от консултативната, психотерапевтична, психологична и логопедична работа.