Български   3640 NGOs




NGO Profile

STOOS Network Bulgaria

STOOS Network Bulgaria

Association
Unactive
Statistics & Additional Information
 

Activity

Field of activity
Branch organizations
Economic development
Professional organizations
 
Mission
Да помагаме на организациите да постигат балансирана организационна среда чрез откриване, споделяне, адаптиране и насърчаване използването на иновативни управленски подходи.
 
Organization Targets
(1) СДРУЖЕНИЕТО има за обща цел развитие на управленските науки, чрез откриване, споделяне, адаптиране и насърчаване използването на иновативни управленски подходи за изграждане на балансирана организационна среда.



(2) СДРУЖЕНИЕТО има за конкретни цели:

1. Да способства за популяризиране на нова визия за управление, извън традиционните модели в обществото.

2. Да подпомага инициативи за насърчаване на българските организации да адаптират и интегрират нови управленски похвати в ежедневната си дейност.

3. Да съдейства за изграждането на общност от предприемачи, експерти, обучители, студенти и други заинтересовани лица, ангажирани с идеята за управление от нов тип.

4. Да мотивира пълното ангажиране на интелектуалния и емоционалния потенциал на хората в организациите.

5. Да съдейства за преодоляване на бариерите на комуникация и подпомагане за качествена професионална реализация в организациите.

6. Да развива дейности по изграждането и развиването на среда за споделяне на новаторски управленски идеи и знания.

Last Project

Year:
Представяне на добри управленски практики от български компании
 
Description:
Месечни срещи за представяне на добри практики и обмяна на опит от български компании с иновативни подходи в управлението. Срещите се осъществяват в Пловдив и София. Наши гости са били Георги Брашнаров от Немечек, Дамян Дамянов от ЮниКомс, Йордан Ламбрев от Амер Спортс, Мариана Трендафилова от Reward Gateway, Димитър Янчев - Айгер Инженеринг и други.

Financial Info

Annual turnover for the last year :
до 5 000

History

Практически семинар по иновативен мениджмънт с посещение на фирми, прилагащи иновативни управленски практики – ЧЕРПЕНЕ НА ОПИТ „ОТ ИЗВОРА 14-15 ноември 2014 г., гр. Пловдив