Български   3640 NGOs




NGO Profile

Love Bulgaria

Foundation
Unactive
Statistics & Additional Information
 

Activity

Field of activity
Education
Children
IT development
 
Mission
“От Любов към България” е неправителствена и неполитическа организация, създадена от група хора от различни възрасти, пол и професия. Нашата мисия е една, и тя е да съзадем по-добро бъдеще за България и Българите. Решени сме да направим всичко по възможностите ни, за да бъдем промяната която искаме да виждаме. Огромните промени се случват на малки стъпки. Вярваме, че всяка усмивка, добра дума или помисъл, всяка реализирана идея или проект, може да бъде примера, който много други търсят, за да придобият куража да бъдат промяната която искат да виждат. Фондация “ОТ ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРИЯ” е нашия начин да изразим себе си чрез дейстията си и да се опитаме да направим и други съпричастни на нашата кауза. НИЕ предоставяме възможност на всеки, който иска да е в помощ и услуга на други които са в неравностойна позиция да допринесе според способностите и възможностите си.
 
Organization Targets
Искаме да дадeм шанс на деца и възрастни в неравностойно положение, да получат професионална квалификация и да се реализират на пазара на труда, чрез организиране на професионални курсове и стажове.

Искаме да помогнем да децата лишени от родителски грижи да се интегрират в обществото, въпреки неравностойния си старт в живота.

С дарителски средства наемаме квалифицирани психолози, които да работят дългосрочно с децата и да им предоставят професионална помощ.

Искаме да помогнем на родители на деца със специални нужди да отглеждат децата си по най-добрия начин, чрез изграждане на верига от дневни центрове за деца и младежи със специални нужди.

Да организираме обществено полезни инициативи като доброволно озеленяване на пострадали райони, организиране на доброволни групи за помощ на бедстващи райони или такива засегнати от природни бедствия.

Last Project

Year:
Възможност
 
Description:
Проект "Възможност" позволява на деца в неравностойно положение или друг социален проблемен статус да се обучават напълно безплатно в сферата на чуждите езици, български и литература, както и ИТ сферата. За последната една години ние предоставихме възможност на деца без родители да се обучават по английски език, а деца с Аутизъм да се обучават в света на ИТ. За момента кампанията е съдружник на Уеб Академия и там образоваме над 300 души на тримесечие.

Financial Info

Annual turnover for the last year :
5 000 - 20 000

History

http://lovebulgaria.bg/causes/bubrechna-transplantacia-margi/

http://lovebulgaria.bg/causes/taen-dqdo-koleda-2016/

http://lovebulgaria.bg/causes/ot-lubov-kam-horata/