Български   3640 NGOs




NGO Profile

The Institute for entrepreneurship, sustainable development and innovation

Association
Unactive
Statistics & Additional Information
 

Activity

Field of activity
International and European issues, policies and research
Education
Environment
 
Mission
Институт за предприемачество, устойчиво развитие и иновации (ИПУРИ) е неправителствена организация, която подпомага развитието на приложните изследвания и новаторски технологии, насочени към постигане на постигане на по-висок растеж и конкурентоспособност на българската икономика. Институтът се стреми да развива и укрепва взаимовръзките между академията и бизнеса, насърчава и популяризира културата на иновативност и предприемачество.







ИПУРИ изследва природата и човека, неговите исторически, архитектурни и културни достижения и начините на използването на достиженията на човешкия и природен гений, като поощрява разумното и устойчивото им използване в името на бъдещите поколения.



ИПУРИ предлага обучение и тренинг на различни групи хора (местни общности, групи по интереси, малки и средни предприятия и др.), като използва съвременни технологии за обучение и ги подпомага при внедряването и усвояването на информационни системи, методологични разработки, използване на добри практики, свързани с информационни и комуникационни технологии.



ИПУРИ подпомага национални и международни правителствени и неправителствени организации, бизнеса и публичните органи в процеса на прилагането на политиките и стратегиите, свързани с внедряването на новите технологии.

Financial Info

Annual turnover for the last year :
5 000 - 20 000