Български   3642 NGOs




NGO Profile

MS - MOGA SAM

Foundation
Unactive
Statistics & Additional Information
 

Activity

Field of activity
Legislation, advocacy, public policies
Healthcare, patients’ rights
Social
 
Mission
Фондация «МС – Мога Сам» работи и да помага на хора, диагностицирани с Множествена склероза и други заболявания и техните близки. Мисията на нашата фондация е да дава знания. Знания, които са в основата на това всеки човек да взима сам информирани решения за здравето си и да носи отговорност за това.

Вярваме, че опазването на здравето е мисия на всеки отделен човек и смятаме, че най-добрата превенция е в това да се работи с младите членове на нашето общество тук и сега, за да им гарантираме едно по-добро бъдеще.
 
Organization Targets
Фондация «МС – Мога Сам» ще продължи да работи и да помага на хора, диагностицирани с множествена склероза и други заболявания и техните близки в следните посоки:



Да се учат как могат да се справят сами – психически и физически с тази диагноза.



Ще подкрепяме финансово хора, изпаднали в крайно трудно социално положение.



Ще им помагаме в търсенето на възможности за качествено и смислено подобряване на живота им: намиране на домашна помощ и грижа, съобразена с техните нужди, търсене на работа и социална интеграция.



Ще работим и за това да имат информация за различни холистични методи и решения, като това да им даде възможност да правят изборите, които касаят собственото им здраве, осъзнато и сами.

Financial Info

Annual turnover for the last year :
5 000 - 20 000