Български   3641 NGOs




NGO Profile

SSICPO

Association
Unactive
Statistics & Additional Information
 

Activity

Field of activity
Local initiative groups
Education
Professional organizations
 
Mission
Ние сме сред най-активните в сферата на подготовката на кадри посредством организиране на безплатни и платени курсове и обучения, извънкласни инициативи и дейности.

Притежаваме лицензи за провеждане и удостоверяване на професионално обучение и квалификационни курсове по над 51 професии с 79 специалности.
 
Organization Targets
Центъра за професионално обучение цели да:

• създава компетентни специалисти, които да отговарят на съвременните стандарти за квалификация;

• организира и осъществява съответстващи на европейските стандарти обучения, тренинги, национални и регионални мероприятия;

• да предоставя услуги, съвети и подкрепа за успешно кариерно и личностно развитие, обучения, квалификация и преквалификация на служители и персонал на различни фирми и компании.

В тази връзка ние организираме и предлагаме курсове по:

• личностно развитие, преговори и разрешаване на конфликти;

• лидерски, комуникационни и търговски умения;

• испански, английски и италиански език;

• руски, сръбски, полски, френски и немски език;

• други екзотични езици (арабски, турски, китайски език);

• Професионално обучение за придобиване на професия или обучение по част от професия:

Last Project

Year:
НПДЗ - 2019 г.
 
Description:
проект „Успешни ЗАЕДНО - за Едно Добро Ново Образование“ на Съюза за стопанска инициатива по Националния план за действие по заетостта 2019 г.

Financial Info

Annual turnover for the last year :
20 000 - 100 000

History

 През 2014 год. ССИ е подизпълнител по схема „Ново работно място“ на ОПРЧР. Успешно приклщчили обучения на служители по ключова компетентност „Дигитални компетентности“,„Бизнес услуги“,”Малък и среден бизнес”.

 През 2015 год. по програма „Млад фермер“, е проведено успешно обучение по професия „Фермер“.

 През 2016 год. са проведени чуждоезикови обучения по английски и немски език по заявка на работодател.

 През 2017 год. е извършено успешно обучение на над 1000 ръководители на предприятия на тема „Подпомагане прилагането на българското законодателство по здравословни и безопасни условия на труд.

 През 2018 год. (по НПДЗ 2018), съгласно с АЗ, по проект „Надграждане чрез нови възможности за обучение и заетост“ са обучни 175 безработни лица, по професии, „Шивач”,”Оператор на компютър”, „Оператор в дървообработването”.

 През 2019 год. (по НПДЗ 2018), съгласно с АЗ, по проект Проект „Успешни ЗАЕДНО – За Едно Достойно Ново Образование” се обучават 170 безработни лица, по професии, „Озеленител ”, ”Оператор на компютър”, „Помощник в строителството”, „ Камериер“.

 Проведени са редица семинари,кръгли маси , вътрешно фирмени обучения и тренинги с различна тематика и насоченост. ( Годишно счетоводно приключване, Обучение по Excel, Семинар по активна и корпоративна сигурност , Бизнес разузнаване, Курс по корпоративни финанси за нефинансисти, Успешни продажби (І, ІІ,ІІІ час ) и мн. други.