Български   3642 NGOs




NGO Profile

The WakeUp Foundation

The WakeUp Foundation

Foundation
The organization has updated its information in the database during the past year.
Statistics & Additional Information
 

Activity

Field of activity
Protection of human rights
 
Mission
Работим за общество, в което домашното насилие е недопустимо, а правата на жената - гарантирани.
 
Organization Targets
1. Информираме, насърчаваме и подпомагаме жертви на домашно насилие.

2. Работим върху превенция и изграждаме обществена нетърпимост към домашното насилие и всички прояви на дискриминация, основана на пола.

3. Работа към систематична промяна на общественото мнение чрез създаване на информираност и образованост на обществото, застъпничество и водене на кампании.

4. Осветяваме всички постижения в областта на женските права чрез правене на изследвания, застъпничество и водене на кампании

Last Project

Year:
Доброволец за нашата ФБ група Не Си Сама
 
Description:
Търсим си ангажиран с темата на домашно насилие човек, който да помогне с модерирането на нашата ФБ група Не Си Сама- заедно среща насилието. Това а най голямата общност в България, която създадохме през 2018 г и днес има над 7,400 членове, които ежедневно търсят помощ и съвет. Нужен е човек който да модерира групата чрез активиране на теми, да следи спазването на правилата и да работи по целта на групата, а именно да е място за подкрепа и конструктивен съвет.

Financial Info

Annual turnover for the last year :
до 5 000

History

За момента групата се управлява от двама доброволци и е в изрядно състояние. Имаме нужда от активен нов член, който да разработва нови идеи които да активират нашето растящо онлайн съобществото