Български   3642 NGOs




NGO Profile

Фондация Заедно за бъдещето на Плевен

Фондация Заедно за бъдещето на Плевен

Foundation
The organization has updated its information in the database during the past year.
Statistics & Additional Information
 

Activity

Field of activity
Youth issues, policies and research
Education
Physical education and sport
 
Mission
В изпълнение на основната си цел Фондацията ще използва своите средства за:

а) организиране на фестивали, състезания, инициативи, образователни дейности и др. мероприятия от национален и международен характер по проблеми, свързани с целите на Фондацията.

б) провеждане, възлагане и подпомагане на проекти и изследвания, както и подкрепа на обществени инициативи, свързани с посочената в чл. 3, ал. 2 цел.

в) финансиране на идеи, проекти и други дейности със собствени на Фондацията и привлечени от сродни международни и местни организации средства в областта на спорта и образованието.

г) събиране и разпространяване на информация и информационни и образователни материали по всички въпроси, свързани с целите на Фондацията, обмен на информация с местни и чуждестранни организации със сходни цели.

 
Organization Targets
а) Провеждане на спортни дейности - игри, инициативи и състезания.

б) Образователни дейности за ученици от всички възрастови групи, организиране на конкурси за есета, творчески инициативи и изграждане на образователни центрове за деца

в) Връчване на призове за постижения в областта на спорта и образованието.

г) Организиране на мероприятия за поддържане и изграждане на паметници на културата, провеждане на изложби и кинопрожекции

д) Организиране на литературни дни

Last Project

Year:
Фотоконкурс за ученици на тема "Пролетта идва"
 
Description:
Идеята на конкурса е учениците да споделят красотата от идването на пролетта, погледнато чрез техния поглед и да запечатат на снимка най-красивата забележителност, която им е харесала и величествената природа.

Financial Info

Annual turnover for the last year :
до 5 000