Български   3642 NGOs




NGO Profile

Charitable foundation FUND GOOD

Charitable foundation FUND GOOD

Foundation
The organization has updated its information in the database during the past year.
Statistics & Additional Information
 

Activity

Field of activity
Education
Children
Physical education and sport
 
Mission
Нашата мисия: екипът на Фондация ДОБРО организира проекти за социална интеграция на украински бежанци и български деца в неравностойно положение, чрез множество образователни дейности. Организираме и доставки на хуманитарна помощ: битова химия, храна, дрехи, продукти за лична хигиена, лекарства, детски колички, играчки и др. за най-нуждаещите се категории бежанци: хора с увреждания, възрастни хора, бременни жени и семейства с малки деца
 
Organization Targets
Основната ни цел е да осигурим помощ и подкрепа на украинските бежанци, които са се озовали в България, бягайки от войната. Повечето от тях са жени и деца, възрастни хора и хора с увреждания.

Last Project

Year:
Проект DOBRO HUB с подкрепата на УНИЦЕФ
 
Description:
Проект DOBRO HUB с подкрепата на УНИЦЕФ - подкрепа за интелектуалното и физическото развитие на украинските деца, връщане на атмосферата на щастливо детство, интеграция в българската среда.
⠀ БЕЗПЛАТНИ центрове за развитие на деца, които в момента оито в момента се намират в района Несебър, Слънчев бряг, Свети Влас, като основното място е в Свети Влас, а останалите три - Несебър, Слънчев бряг

Financial Info

Annual turnover for the last year :
20 000 - 100 000

History

През август и септември 2022 г. успешно реализирахме проект в сътрудничество с УНИЦЕФ - лагер ДОБРО - за украински деца от окупираните територии, които сега са в България. D 2023 г. Най-големият проект за деца на брега на Добро хъб е реализиран и е награден в Европейския парламент като най-добър проект на годината за деца. Нашият център в Свети Влас се посещава от 1300 деца.