Български   3647 NGOs




NGO Profile

Together for Novi Iskar

Association
The organization has updated its information in the database during the past year.
Statistics & Additional Information
 

Activity

Field of activity
Economic development
Education
Environment
 
Mission
Разпознаване и привличане в Сдружението на хората на територията на район Нови Искър, с полезни за изпълнението на целите на Сдружението знания, умения, експертни познания, идеи, мечти и въображение за осъществяване на бъдещото развитие на Община Нови Искър.
 
Organization Targets
Осъществяване на различни дейности по запазване, привличане и насърчаване на човешкия ресурс и развитие на потенциала в общината чрез организиране и участие в инициативи за подпомагане на образованието, спорта, културата и здравеопазването и други сфери на живота.

Last Project

Year:
РЕМОНТ И ОСЪВРЕМЕНЯВАНЕ НА ЧИТАЛИЩЕ ХР.БОТЕВ 1907 - КВ.КУРИЛО
 
Description:
За концертната зала - основен ремонт, от който читалището неотложно има необходимост и е ключов фактор, който да спомогне да се развиват културни дейности. Освен неотложния ремонт на покрива, е необходим основен ремонт на зрителната зала, ремонт на коридори и прилежащи помещения, настилка, облицовки, мазилки и бояджийски работи, столарски работи (доставка на обзавеждане за сцена и театрални столове, оборудване - сценично осветление, звукотехническо оборудване – професионална озвучителна и видео система).

Financial Info

Annual turnover for the last year :
до 5 000