Български   3640 NGOs




NGO Profile

Association for the Development of the Petrovo Village, Municipality of Sandanski, Region of Blagoevgrad - "Slavyanka-2008"

Association
Unactive
Statistics & Additional Information
 

Activity

Field of activity
Economic development
Social
Other
 
Organization Targets
Разработване и участие в управлението на програми и проекти за развитие на регионите и на селските райони, както и подпомагане всестранното развитие и хармонизация на личността, изработване и заявяване на стратегии, концепции, прогностични проекти и комплексни програми за подпомагане развитието на регионалната инфраструктура, пътна мрежа, транспортни връзки. Подпомагане устойчивото развитие на региона. Развитие и утвърждаване на духовните ценности, здравеопазването, образованието, науката, културата и спорта. Осъществяване внедряването на научно-техническите постижения, проекти и резултати в управленската дейност на муниципалната администрация в региона на всички равнища, управление и възстановяване на стопанства. Разработка на методи за ползване на земи и гори. Подпомагане на социалнорисковите категории хора, на инвалидите и лицата, нуждаещи се от грижи. Учредяване на стипендиии за средно и висше образование, всестранно подпомагане обучението на млади таланти и дарования от региона в страната и чужбина.

Last Project

Year:
"Защитено жилище за младежите, навършили пълнолетие от ДДМУИ-с.Петрово"
 
Description:
Изграждане на защитено жилище за младежи, навържили пълнолетие в ДДМУИ-с.Петрово, което да предоставя комплекс от социални услуги с оглед задоволяване на техните психо-физиологични потребности.