Български   3642 NGOs




NGO Profile

School of Arts for Children and Youths with Disabilities - Dedal

Association
Unactive
Statistics & Additional Information
 

Activity

Field of activity
Arts and culture
Education
 
Mission
Създаване и функциониране на център по изкуствата в град Варна, който да бъде посещаван от деца, девойки и младежи в неравностойно положение на възраст от 8 ...
 
Organization Targets
Да обедини усилията на различни специалисти и институции в многостранната дейност за подпомагане на духовното усъвършенстване на децата и младежите в неравностойно положение чрез изкуството; осмисляне на свободното време на децата и младежите; стимулиране развитие на познавателните интереси и творческите им способности. Подпомагане, поощряване и развитие на детски таланти в областта на изкуството в страната и чужбина. Отстояване на демократичните ценности на гражданското общество; Опазване и популяризиране на културните традиции и наследство.

Last Project

Year:
Безплатна школа по изобразително изкуство
 
Description:
Целогодишна безплатна школа по изобразителлно изкуство за деца и младежи в неравностойно положение. Включително безплатна подготовка при кандидатстване в средните и висши училища. Обхваща 150 талантливи деца на възраст от 8 до 18 години от социално слаби или многодетни семейства, семейства с ниски доходи, разведени родители, сираци и пр.

Financial Info

Annual turnover for the last year :
20 000 - 100 000