Български   3640 NGOs




NGO Profile

Bulgarian association of microenterprises

Association
Unactive
Statistics & Additional Information
 

Activity

Field of activity
Economic development
 
Mission
а)да съдейства за развитието на микропредприятията в България, като осигурява информираност и повишаване на професионалната квалификация на персонала им и повишаване на конкурентоспосбноста им;

б) да съдейства за правна и финансова защита на микропредприятията и техните членове;

в) да съдейства за изграждането и развитието на взаимоизгодни за микропредприятията взаимоотношения с български и международни организации, институции и лица.
 
Organization Targets
Подпомагане и насърчаване на микропредприятията в България, чрез осигуряване на силно представителство пред държавните и общинските власти, обществеността, българските и международните организации на бизнеса, стопанските субекти и медиите;

- Осигуряване на информираност, правна и финансова защита, работа за повишаване на професионалната квалификация и конкурентоспособността на микропредприятията, достъп до финансов ресурс.

Last Project

Year:
Кръгла маса
 
Description:
БАМ е организатор на поредица от кръгли маси, като последната от тях се състоя през месец ноември относно необоснованото завишаване на вноските на самоосигоряващите се от 240лв. на 420лв. В следствие на това се изпрати и протестна декларация до:
ЦЕЦКА ЦАЧЕВА
ПРЕДСЕДАТЕЛ НА 41-ТО НС
МАРТИН ДИМИТРОВ
ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРЛАМЕНТАРНАТА КОМИСИЯ ПО ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИТИКА, ЕНЕРГЕТИКА И ТУРИЗЪМ КЪМ 41-ТО НС
БОЙКО БОРИСОВ
МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА Р БЪЛГАРИЯ
СИМЕОН ДЯНКОВ
МИНИСТЪР НА ФИНАНСИТЕ НА Р БЪЛГАРИЯ

History

БАМ е един от учредителите на "Форум за взаимно сътрудничество и подпомагане", в който членуват организации, който в членската си маса имат микропредприятия.