Български   3642 NGOs




NGO Profile

Don't stop

Foundation
Unactive
Statistics & Additional Information
 

Activity

Field of activity
International and European issues, policies and research
Economic development
Social
 
Organization Targets
Фондация Не спирай е новосъздадена организация, посветена на идеята за изграждане на благоприятна интернет среда за по-ефективното използване на наличните РЕСУРСИ и съществуващите ВЪЗМОЖНОСТИ. Хора с различни професии, житейски нагласи и разнообразен опит са се обединили около търсенето на начини за СТИМУЛИРАНЕ НА АКТИВНОСТТА на конкретния човек и обществото като цяло за ПЪЛНОЦЕННА РЕАЛИЗАЦИЯ на потенциала, с който разполагат.



Създаденият интернет портал има за цел да мотивира, подкрепя и подпомага индивиди, организации и институции в тази посока. Търсим начини да създадем възможности и да стимулираме формирането на групи за РЕАЛНИ ДЕЙСТВИЯ, за постигане на частни и обществени ползи (взаимна изгода, бизнес активност, информираност, реализиране на проекти, социална активност) чрез предоставяне на информация, осигуряване на пространство за изграждане на сътрудничество и обсъждане на идеи, възможности, инициативи, пречки и проблеми.

Last Project

Year:
От идеи към действие: успешният пример като ефикасно мотивиращо средство за трудова активност и социално включване
 
Description:
Основната цел на проекта е да стимулира обществената и лична активност в търсенето на алтернативни решения за стимулиране на трудовата заетост и повишаване усвояемостта на еврофондовете основно чрез събиране и разпространение на добри практики за прилагане на иновативни и нестандартни подходи.