Български   3640 NGOs




NGO Profile

The Nature and I

Foundation
Unactive
Statistics & Additional Information
 

Activity

Field of activity
Education
Environment
Physical education and sport
 
Mission
Фондация „Природата и аз“ е неправителствена младежка организация, имаща за цел насърчаването и подпомагането на цялостната положителна промяна в обществото и облагородяването на околната среда, в която то се намира и развива.
 
Organization Targets
Популяризиране на умерения и здравословен начин на живот сред българското общество с цел регулиране и стимулиране на консумацията на природосъобразни храни и култури, изграждането на спортни съоръжения и цялостна оптимизация и развитие на градската среда за подобряване на условията за живот в нея; Установяване на контакт с български и чуждестранни фирми с цел подпомагане на дейностите свързани с подобряване на здравословния начин на живот в една екологична околна среда и изграждането на съюз, който да стимулира и ускорява постигането на общите цели; Подобряване и поддържане на екологичното равновесие в градската среда с цел справяне с проблема с безпризорните животни и редуциране на риска и стреса за хората;

Last Project

Year:
С МАЛКИ КРАЧКИ КЪМ УСПЕХА
 
Description:
Проектът цели да подобри здравословното състояние, чрез увеличаване на физическата активност на българските граждани. "С малки крачки към успеха" мотивира, стимулира и насърчава хората за постоянство в ежедневната активност. Ако всеки ден отделяш дори само по 20 - 30 минути за спорт, джогинг или скачане с въже например, то в края на седмицата ще си натрупал приблизително 4 часа активност. Малките усилия всеки ден допринасят много повече за здравето ни от продължителните, инцидентни тренировки. Постоянството обаче е едно от най-трудните начинания, затова екипът на фондация 'Природата и аз' се постара да намери една от най-лесните работещи системи за постоянство - Don't Break the Chain (Не прекъсвай веригата)