Български   3640 NGOs




NGO Profile

De Pasarel Bulgaria Foundation

De Pasarel Bulgaria Foundation

Foundation
Unactive
Statistics & Additional Information
 

Activity

Field of activity
Legislation, advocacy, public policies
Other
 
Mission
Нашата мисия е да допринесем за изграждането на приемащо и подкрепящо общество за хората с увреждания, основано на принципа на солидарността и равноправието.

Работим за реалното подобряване на условията на хората с увреждания като подпомагаме дейността на администрацията, общините, доставчиците на социални услуги и неправителствените организации. Популяризираме и подпомагаме прилагането на структуриран и иновативен подход в социалната сфера, ориентирани към качеството модели и икономически ефективни решения.



Постигаме целите си, защото мислим дългосрочно, ценим добрите идеи, обичаме да работим в партньорство и да споделяме успехите си.
 
Organization Targets
1. Да подпомага подобряването на условията на живот, личностното развитие и реализация, и интеграцията на хората с увреждания и изграждането на среда на приемане и пълноценно социално участие на всички уязвими хора.



2. Да подпомага развитието на публичните политики и практики в сферата на социалните услуги, образованието, здравеопазването и гражданското общество в духа на Европейските ценности за равнопоставеност и социално включване.



3. Да способства за подобряване на обществените нагласи спрямо уязвимите групи и в частност спрямо хората с интелектуални увреждания.

4. Да подпомага прилагането на холандския опит и ноу-хау във всички обществени сфери.



5. Взаимодействие със сродни организации от страната и аналогични международни организации, както и участие в международни проекти и програми, свързани с основните цели и предмета на дейност на Фондацията.

Last Project

Year:
Стандарти за качество и инструменти за мониторинг на социални услуги за хора с увреждания"
 
Description:

Financial Info

Annual turnover for the last year :
100 000 - 200 000