Български   3647 NGOs




NGO Profile

Martial Arts Sports Club Kyokuten

Association – sports club/federation
Unactive
Statistics & Additional Information
 

Activity

Field of activity
Healthcare, patients’ rights
Education
Physical education and sport
 
Mission
Да научим, колкото е възможно повече хора, без значение от пол, възраст или здравословно състояние, че могат да живеят много по-добре, като практикуват подходящи двигателни упражнения или бойни изкуства.
 
Organization Targets
• Популяризиране на физическата активност и спорта, и в частност - на бойните изкуства ДЖУ ДЖИЦУ, КАРАТЕ и КОБУДО, както и на свързаната с тях общоразвиваща и оздравителна система от упражнения СЕЙТАЙ.

• Подобряване на здравето, физическото развитие и духовното равновесие на членовете и партньорите на клуба, чрез подготовка по спортовете и дисциплините по предходната точка.

• Насърчаване на здравословен, хармоничен и активен начин на живот чрез популяризиране на физическата активност сред всички възрастови и социални групи от населението, утвърждаване на духовни и морални ценности и позитивна нагласа към живота.

• Възпитаване на основни компетентности в областта на самопредпазването, самозащитата и личната сигурност, чрез провеждане на здравна, екологична, психологическа, социална и културна просветна дейност.

• Превенция на насилието сред младите хора и подрастващите чрез спортно-възпитателна дейност.

• Създаване на възможности за спорт и активна физическа дейност за деца, възрастни хора и пациенти с различни увреждания или заболявания.

Financial Info

Annual turnover for the last year :
5 000 - 20 000