Български   3642 NGOs




NGO Profile

Idea sport

Association
Unactive
Statistics & Additional Information
 

Activity

Field of activity
Youth issues, policies and research
Education
Physical education and sport
 
Mission
Мисията на сдружението е да подпомага развитието и утвърждаването на духовните ценности, гражданското общество, образованието и културата, да работи за повишаване на правната култура, да способства за превръщането на младите хора в активни и отговорни граждани, да подпомага включването на хората в неравностойно положение чрез различни форми, да стимулира физическото, интелектуалното и творческото развитие в сферата на изкуството и спорта и осмисля пълноценно свободното им време.
 
Organization Targets
Да стимулира физическото, интелектуалното и творческото развитие на младите хора в сферата на изкуството и спорта и осмисля пълноценно свободното им време.

Да осигурява възможности за личностна изява и пълноценна реализация чрез организация на състезания, фестивали, празници и други събития за млади хора.

Да реализира проекти за подпомагане, подобряване и активизиране на физическото възпитание и спорта в общообразователни, средни, специални, професионални и висши учебни заведения, както и като неформални образователни форми на обучение.

Last Project

Year:
Проект „Стъпки към самостоятелност”
 
Description:
Проектът акцентира върху повишаване ефективността на предлаганите услуги, които предлага Сдружението, посредством задълбочаване и усъвършенстване уменията и способностите на екипа, ангажиран с предоставянето им.

Financial Info

Annual turnover for the last year :
5 000 - 20 000

History

Проект „Студентски практики”

Проект „Спортувай в парка" - 1, 2, 3, 4, 5