Български   3640 NGOs




NGO Profile

Hope for All

Hope for All

Association
Unactive
Statistics & Additional Information
 

Activity

Field of activity
Interest clubs
Education
 
Mission
1. Изграждане и развитие на социалните услуги в общността за комплексно възпитание, грижа, подготовка, обучение, обслужване и социална интеграция на хората с увреждания, в това число деца и младежи с и без специални образователни потребности.

2. Ранно стартиране на комплексното полагане на грижи при новодиагностицирани деца и подпомагане на социалната интеграция и личностната реализация на деца и младежи в неравностойно положение.

3. Защита правата и интересите на хората с увреждания, в т.ч. деца и младежи с и без специални образователни потребности – правото им на образование, правото на безплатна медицинска помощ и рехабилитация и др. конституционни права и свободи.

4. Създаване на условия за достъпна социална среда за нормално и пълноценно реализиране като пълноправни членове на обществото на деца и младежи с увреждания.

5. Оказване на психологична подкрепа на хора с увреждания, семейно консултиране на семейства на деца и младежи със специални образователни потребности и деца в риск.

6. Създаване на условия и предпоставки за изработване, оценяване, анализ и разработки по проблемите на спорта, социалната интеграция, адаптация и професионална реализация на хората с увреждания.

7. Подобряване методите и подходите при обучение и възпитание на деца и младежи с увреждания и съдействие за тяхното налагане в училища и сходни организации.