Български   3642 NGOs




NGO Profile

Policies for developement

Policies for developement

Association
Unactive
Statistics & Additional Information
 

Activity

Field of activity
Legislation, advocacy, public policies
International and European issues, policies and research
 
Mission
Ние вярваме, че за провеждането на ефективни, устойчиви и социално справедливи политики са необходими не просто отделни проекти и инициативи, а комплексни и стратегически усилия. Вярваме, че публичният сектор може да стимулира икономическото и социално развитие, а не просто да черпи ресурс от него. Вярваме, че управленският процес може да се основава на знание, креативност и лидерство. Вярваме, че политиките могат да създават развитие.
 
Organization Targets
Нашата мисия е да подпомагаме провеждането на политики за развитие, като стимулираме приложението не просто на добри практики, а на добри принципи в управленския процес, които гарантират качество, ефективност, устойчивост, справедливост, прозрачност и отчетност.rnrnКакво правим ние?rnrnСъздаваме стратегически решения в публичната сфера за провеждане на политики за комплексно и дългосрочно развитие. Стимулираме информиран експертен, медиен и публичен дебат за стратегическите посоки на дългосрочното развитие на страната. Срещаме представители на местни и национални институции, национални и международни граждански организации, предприемачи, производители и инвеститори, експерти и представители на академичната общност и им помагаме да намерят умни и устойчиви решения на съвместни предизвикателства. Сътрудничим с журналисти и медии, за да гарантираме обществена подкрепа на идеите, зад които заставаме с научната и аналитичната си експертиза.

Financial Info

Annual turnover for the last year :
5 000 - 20 000

History

Нов подход в публично-частни партньорстваrnrnАлтернативен модел на публичния секторrnrnБългарското председателство на ЕС 2018