Български   3645 NGOs




NGO Profile

Youths for the Balkans

Association
Unactive
Statistics & Additional Information
 

Activity

Field of activity
Arts and culture
International and European issues, policies and research
Youth issues, policies and research
 
Mission
Да осигури интеркултурен опит и разбирателство между младежите от Балканският регион. Да популяризира ценностите на неформалното обучение, доброволчеството и проактивеният начин на живот за създаването на по-добро бъдеще за европейските младежи. -Да улесни сътрудничеството и комуникацията между страните от Балканите и Източна Европа с останалата част от континента.
 
Organization Targets
"Младежи за Балканите "е неправителствена организация, която има за цел да насърчава проактивният начин на живот чрез различни програми за мобилност на младите хора и доброволчество.

Last Project

Year:
Democracy is PROactive
 
Description:
Проектът Democracy is PROactive има за цел да повиши капацитета за международно сътрудничество и политическата информираност в страните България и Македония, както и да увеличи избирателната активност, като цяло, за да се насърчи евроатлантическата политическа посока на Македония , "Младежи за Балканите" смята, че тези цели са вдъхновени от жизненоважните елементи на демокрацията; политическо съзнание, участието в изборите и евроатлантическата разбиране.