Български   3640 NGOs




NGO Profile

Association „Future for All"

Association
Unactive
Statistics & Additional Information
 

Activity

Field of activity
Education
Other
 
Mission
Мисия – овластяване на ромската общност в България за активното и участие и равен достъп до:rnrnРесурсите и процесите на развитие с приоритетна насоченост към достъпа до качествено образование, качествено здравеопазване и социални услуги.
 
Organization Targets
Цели:rnrn1. Да повиши качеството на живот в ромските квартали,чрез устойчиво изграждане на инфраструктурата, изграждане на детски и спортни площадки, програми за трудова заетост и др.;rnrn2. Повишаване на нивото и в качеството на образованието на децата и младите хора;rnrn3. Създаване на доходи и подобряване на икономическото състояние на групите в неравностойно положение;rnrn4. Да съдейства за развитие и участие на ромите във всички сфери на обществено-политическия ,културен и икономически живот в България;.rnrn5. Да способства за формирането на активна гражданска позиция;rnrn6. Да лобира пред местните и държавните органи и институции в дейностите свързани с равноправното участие на младежите в процесите на взимане решения и при изпълнението им;rnrn7. Да съдейства за социалната интеграция на младежите от етническите малцинства;

Last Project

Year:
"Ролеви модели в ранна детска възраст" - стажантска програма
 
Description:
Стажантска програма е инициатива на Мрежата за ранно детско развитие в ромска общност REYN България, координирана ТСА. Програмата цели да предостави възможност на студенти от ромски произход от различни специалности да получат практически умения за работа в детски градини, работещи с уязвими общности. През изминалата година нашата организация беше одобрена и изпълни този проект, като успяхме да намерим момиче с медицинска специалност, което завърши стаж в една от детските градини, с които работихме по проект "Готови за училище". Стажа беше в продължение на 6 месеца.

Financial Info

Annual turnover for the last year :
до 5 000