Български   3645 NGOs




NGO Profile

Access to Information Programme Foundation

Access to Information Programme Foundation

Foundation
The organization has updated its information in the database during the past year.
Statistics & Additional Information
 
Video
 

Библиотека

Брой 5 (113) на Информационния бюлетин на Програма Достъп до Информация

Теми на броя: Достъп до информация и повторна употреба на информация. Проблеми и тенденции в Европа. Новини от съдебната зала. Приключение с врата и заявление. Парадокси по варненски. Международни новини.

Информационен бюлетин на Програма Достъп до Информация, брой 4 (112)

Теми на броя: Достъп до информация „преди“, „по време на“ и „след“ изборите. Докъде ще ни доведе дебатът за подслушванията? Опит за междинна оценка на развитията на „Партньорството за открито управление” в България. От съдебната зала За „Лъвския скок” на Община Гърмен. Международни новини.

Информационен бюлетин на Програма Достъп до Информация, брой 3 (111)

Теми на броя: Прозрачността и гражданското участие остават като проблем - годишен доклад за състоянието на достъпа до информация в България; Необходими ли са законови изменения, за да имаме по-добър достъп до обществена информация?; опитът за приемане по непрозрачен начин на промени с неприемливо съдържание в Закона за публичност на имуществото на лица, заемащи висши държавни длъжности; обществена информация, личен живот и обществен интерес; как природозащитници спряха незаконна сеч чрез ЗДОИ и др.

Информационен бюлетин на Програма Достъп до Информация, брой 2 (110)

Теми на броя: Какво показват резултатите от одита на активната прозрачност; Прозрачност при провеждане на конкурси; Новини от съдебната зала за дела за достъп до информация; Какво предвижда Закона за публичните финанси по отношение на онлайн публикуването и др.

Информационен бюлетин на Програма Достъп до Информация, брой 1 (109)

Сред темите на броя са: Ядрена енергетика и прозрачност; За информирания/ неинформирания избор; Антинагради "Големият брат" 2012; Новини от съдебната зала по дела за достъп до информация; Европейската комисия признава, че новите правила за лични данни ще противоречат на основните права.

Информационен бюлетин на Програма Достъп до Информация, брой 12 (108)

Сред темите на броя са: Съдебни дела по ЗДОИ, решения и тенденции; Ще донесе ли регламентацията на службите за сигурност очакваната по-голяма прозрачност на политиките в сектора?; Обзор на най-важното, свързано с достъпа до информация в България и в международен план през изминалата 2012 г.

 
1234