Български   3675 NGOs




NGO Profile

Association for European Construction and Development

Association
Unactive
Statistics & Additional Information
 

Activity

Field of activity
Branch organizations
Interest clubs
Arts and culture
 
Mission
"Сдружение за европейско изграждане и развитие" е неправителствена организация създадена през 2009 година и регистрирана в обществена полза с цел подобряване на конкурентоспособността на български фирми, организации и частни лица и поправяне на жизнената среда, физическото здраве, качеството на труда, образованието и културата в България. Сдружението също така цели да популяризира европейските ценности и принадлежност в България както и да подпомогне инфраструктурата на страната чрез поощряване на между-европейското културно, техническо и икономическо сътрудничество, обмен на знания и обмяна на опит с партньори от Европейския Съюз.
 
Organization Targets
Организира и провежда симпозиуми, срещи, лекции, курсове, обществени събрания, семинари, културни и спортни мероприятия, конгреси, самостоятелно или заедно с други институции, организации, частни лица и фирми.

Разработва собствени стратегии и планове при кандидатстването за средства по проекти финансирани от ЕС в по-горе посочените области.

Организиране и поощряване на групи и работни кръгове в интерес на обществената работа на сдружението.

Осъществява контакти, поддържа връзки и работи със сродни клубове и сдружения за постигане на общи цели и обмяна на опит.

Работи за популяризиране на европейската идея сред младежта с цел бъдещата по-добра интеграция и реализация на личността в мултикултурното и мултиезиково семейство на обединена Европа, както и за повишаване общата култура на подрастващите.

Last Project

Year:
Немското училище с поглед към източна Европа
 
Description:
Заместник председателят на "Сдружение за европейско изграждане и развитие" Ивайло Кънчев се включи в работна група по проекта “Немското училище с поглед към източна Европа“, организиран от "Сдружение за езиков и културен обмен в средна, източна и югоизточна Европа" със седалище в Германия и финансиран от Eвропейския Съюз в рамките на програмата „Европа за гражданките и гражданите” 2007-2013.

Financial Info

Annual turnover for the last year :
до 5 000

Data Privacy Policy

The data in the organization's profile is provided and updated by the organization. It is processed in accordance with the Data Privacy Policy of the NGO Portal. If you are an individual and have objections to the processing of your data, contact the organization or the NGO Portal at admin@ngobg.info or 02 981 5323. You can obtain up-to-date and official information about the organization through the Commercial Register and Register of Non-Profit Legal Entities.