English   14410 НПО
ИНФОРМАЦИОНЕН ПОРТАЛ ЗА НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ В БЪЛГАРИЯ




Форум "Кариера в България. Защо не?"

 

Кариерният форум „Кариера в България. Защо не?" ще се проведе за трета поредна година с още по-интересна програма и фирми-изложители. Не пропускайте форума на 22 декември 2010 в Интер Експо Център, София!

Сред заявилите участие до момента изложители са Глобул, AIMS, M-tel, IBM, Postbank, Seeburger, HP, Liebherr, British American Tobacco и Yavlena Real Estate, а на самия форум очаквайте и много други водещи фирми!

Освен изложбена част на водещи фирми, програмата включва семинарна част, фирмени презентации, workshops с професионални съвети за кандидатстване за работа, лични кариерни консултации. Накрая ще завършим с нетуъркинг коктейл, който обещаваме да е много полезен и приятен за всички Вас!

Участието за кандидати с образование или опит в чужбина е безплатно, трябва само да се регистрират на www.karieravbulgaria.com.

Ето и нашето промо видео: http://www.youtube.com/watch?v=cXbfs6go_7w&feature=player_embedded

Сходни публикации

КУРС: Мъдростта в действие

КУРС: Мъдростта в действие

Новият Акропол ви кани да посетите курс: "Мъдростта в действие"Встъпителната лекция ще се проведе на 19 октомври 2016 г.

Доброволци: да помогнем на кестените

Доброволци: да помогнем на кестените

Скъпи доброволци, Новият Акропол ви кани и тази година да се включите в каузата: ДА ПОМОГНЕМ НА КЕСТЕНИТЕ място на провеждане:

International Vocational Education & Training Association (IVETA) FREE NETWORKING EVENT

International Vocational Education & Training Association (IVETA) FREE NETWORKING EVENT

Събитието ще се проведе в Central Park Hotel.