English   14405 НПО
ИНФОРМАЦИОНЕН ПОРТАЛ ЗА НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ В БЪЛГАРИЯ




Multiplier Event for Business Support – On-line Assessment Tool TeamMate360, AYEN & INTRA

 
Multiplier Event for Business Support – On-line Assessment Tool TeamMate360, AYEN & INTRA

ПОКАНА

 

Областният информационен център – Варна, Агенцията за икономическо развитие – Варна и Регионалната агенция за предприемачество и иновации-Варна Ви канят на информационно събитие „Проекти в помощ на бизнеса". 

Ще бъдат представени възможностите за мениджъри на дистанционно работещи екипи по проект TeamMate360, финансиран по „Еразъм +": Представяне на Инструмент за он-лайн оценка TeamMate 360. Присъстващите ще се запознаят и с проект AYEN "Мрежа за активно младежко предприемачество", финансиран по Фонд за младежка заетост на Финансовия механизъм на ЕИП и Норвежкия финансов механизъм 2014 г. - 2021 г., област на подкрепа: Иновации и изследване. Ще бъде презентиран и анализ на интернационализацията на МСП в Североизточния регион на България по проект INTRA „Интернационализация на регионалните МСП"(PGI01464), финансиран по първата покана за набиране на проектни предложения, по програма ИНТЕРРЕГ ЕВРОПА 2014-2020 г.

 

Информационното събитие ще се състои на 31.01.2019 година от 14:00 часа в Областния информационен център-Варна, пл. „Св.Св. Кирил и Методий" 2 (Козирката).

 

Предварителна регистрация за присъствие може да се направи на следния лин:

 

https://docs.google.com/forms/d/18xnuqFDwFHdLkaoG0oKDhoCoNFQB-hgf7ZtwugFkApQ/viewform?edit_requested=true&fbclid=IwAR39REGupiF-MlOKN6dsGpHQGu24JsMdDOEipumq0TQmjXrwY9l8sVNwdHE




 

Сходни публикации

Безплатен Уъркшоп "Преминаване от критичния глас към любовта към себе си

Каним Ви да се включите в безплатения уъркшоп "Преминаване от критичния глас към любовта към себе си" на 08 юли

Обучение Търсене на информация

Обучение Търсене на информация

Уменията за търсене и правилна употреба на информация са част от познавателните умения на човек. Те са необходими при

Сетивна лаборатория ”Мирис”

Сетивна лаборатория "Мирис"

Сетивна лаборатория "Мирис" ще преобърне представите ви за света! Ще експериментираме със различни сензорни задачи. Ще се