English   14408 НПО
ИНФОРМАЦИОНЕН ПОРТАЛ ЗА НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ В БЪЛГАРИЯ




Варна, Семинар "Международно партньорство и споделяне на европейски практики“

 
На 14 май 2014 г. във Варна ще се проведе семинар на тема "Международно партньорство и споделяне на европейски практики". Водещи и лектори ще бъдат Люк Зелдерло, генерален секретар на EASPD, Бернадет Грозио, директор на Център Габриел, Франция и Джим Кроу, директор на Learning Disability, Уелс, член на борда на EASPD.

Семинарът е част от дейностите по проект "Нови услуги за заетост" и от Европейската обучителна програма "Опит и партньорство" на НАСО. 

Общата цел на проект "Нови услуги за заетост" включва реализиране на международно партньорство с водещи европейски доставчици на социални услуги с цел проучване, обобщаване и адаптиране на европейски опит в България за осигуряване на ефективни социални услуги в т.ч. нов вид услуга – „подкрепена заетост".

Информация за участие и регистрация:
Павлин Танев, nsb@naso.bg, 0884688466

Сходни публикации

КУРС: Мъдростта в действие

КУРС: Мъдростта в действие

Новият Акропол ви кани да посетите курс: "Мъдростта в действие"Встъпителната лекция ще се проведе на 19 октомври 2016 г.

Доброволци: да помогнем на кестените

Доброволци: да помогнем на кестените

Скъпи доброволци, Новият Акропол ви кани и тази година да се включите в каузата: ДА ПОМОГНЕМ НА КЕСТЕНИТЕ място на провеждане:

International Vocational Education & Training Association (IVETA) FREE NETWORKING EVENT

International Vocational Education & Training Association (IVETA) FREE NETWORKING EVENT

Събитието ще се проведе в Central Park Hotel.