English   14404 НПО
ИНФОРМАЦИОНЕН ПОРТАЛ ЗА НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ В БЪЛГАРИЯ




Куртово Конаре Фест 2010

 

За втора поредна година на 11 и 12 септември 2010 г. се провежда Фестивал на чушките, доматите, традиционните храни и занаяти – КУРТОВО КОНАРЕ ФЕСТ 2010.

 

Село Куртово Конаре очаква своите гости през почивните дни, като ще ги потопи в колорита на местните традиционни занаяти и поминък. Организатори са Народно читалище "Любен Каравелов" – с. Куртово Конаре и Кметство – с. Куртово Конаре.

 

Всичко това не би било възможно без съдействието на община Стамболийски, Фондация "Америка за България", Платформа „АГОРА", Българско дружество за защита на птиците/БДЗП/, ПРООН, Фондация „Работилница за граждански инициативи" /ФРГИ/ и местни фирми.

 

Първият КУРТОВО КОНАРЕ ФЕСТ се проведе на 03-04 октомври 2009 г. в резултат на инициатива на местната общност за възраждане и популяризиране на традиционния местен поминък в рамките на проект „Активни граждански общности чрез читалищата в България" на Платформа „АГОРА", подкрепен от Фондация „Америка за България".

 

Програмата на КУРТОВО КОНАРЕ ФЕСТ 2010 може да откриете на http://agora-bg.org/bg/news.html?newsid=78

Сходни публикации

КУРС: Мъдростта в действие

КУРС: Мъдростта в действие

Новият Акропол ви кани да посетите курс: "Мъдростта в действие"Встъпителната лекция ще се проведе на 19 октомври 2016 г.

Доброволци: да помогнем на кестените

Доброволци: да помогнем на кестените

Скъпи доброволци, Новият Акропол ви кани и тази година да се включите в каузата: ДА ПОМОГНЕМ НА КЕСТЕНИТЕ място на провеждане:

International Vocational Education & Training Association (IVETA) FREE NETWORKING EVENT

International Vocational Education & Training Association (IVETA) FREE NETWORKING EVENT

Събитието ще се проведе в Central Park Hotel.