English   14403 НПО
ИНФОРМАЦИОНЕН ПОРТАЛ ЗА НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ В БЪЛГАРИЯ




Всесвітній тиждень підприємництва

 
Всесвітній тиждень підприємництва


Всесвітній тиждень підприємництва святкує свою п’ятнадцяту річницю, а JA Bulgaria є його організатором з самого початку. З моменту запуску у 2008 році, ініціатива охопила та допомогла майже 50 мільйонам людей розвинути свій потенціал і відродити підприємницьку екосистему у своїй країні. Кампанія за ці роки еволюціонувала від ініціативи, яка надихає молодь, до події, яка залучає підприємців, інвесторів, політиків та громадські структури, які разом роблять внесок у розвиток економіки та культури різних країн.

У Болгарії у 2021 році вчителі з 45 населених пунктів надали можливість понад 2325 учням усіх ступенів шкільної освіти доторкнутися до ідей ініціативи та підприємницького духу. Таким чином, кожен з них став однодумцем у JA Bulgaria, чия місія вже 25 років полягає в тому, щоб допомагати розвивати підприємливих людей, які будують майбутнє.

Понад 200 країн світу та майже 10 мільйонів людей беруть участь у Всесвітньому тижні підприємництва.

ПОДІЇ, ЯКІ МИ ЗАПЛАНУВАЛИ ДЛЯ ВАС У 2022 РОЦІ:
  • 14.11 - офіційне відкриття Всесвітнього тижня підприємництва.
  • 18.11 - навички для успіху, вебінар 3 «Досягнення цілей: я вмію вести переговори та продавати».
  • 19.11 – інноваційний табір «Підприємництво та циркулярна економіка» у м. Пловдив.
  • Захід від молоді для молоді в "Палаці дітей та юнацтва" в Русе.
КОНКУРСИ

Цього року для найменших підприємців – дітей дошкільного та учнів початкових класів - ми підготували сюрприз: конкурс колажів, малюнків чи анімацій, тема якого буде оголошена 7 листопада.

Для старшокласників ми підготували конкурс-челендж, про який ви також дізнаєтесь 7 листопада.

Кожен, хто хоче дізнатися більше про різноманітні події та конкурси, які відзначатимуть Тиждень підприємництва, може стежити за подіями тижня у Facebook, а також за новинами на сайті JA Bulgaria.

Як прийняти участь у якості організатора заходу:

Як і щороку раніше, господар Всесвітнього тижня підприємництва, команда JA Bulgaria знову рада запросити всі навчальні заклади (дитячі садки, початкові та середні школи, професійні гімназії та об’єднані дитячі комплекси), які працюють за підприємницькими програмами JA Bulgaria, взяти участь в ініціативі з відкритим уроком на тему, обрану школою (для всіх вікових категорій), інноваційному таборі (для середньої школи) або у іншому заході на ваш вибір.

Просимо зареєструвати свою участь до 10 листопада 2022 року, заповнивши реєстраційну форму.

Після надсилання форми ви отримаєте автоматичне підтвердження. Там ви знайдете посилання для завантаження корисних ресурсів, таких як зразки запрошень для гостей і бізнес-консультантів для вашої ініціативи, а також спеціальні сертифікати для нагородження учасників, що особливо відзначилися у вашому учбовому закладі.

Після успішного проведення 15-го ювілейного тижня ви отримаєте форму, щоб поділитися додатковою інформацією про організовані вами події, які ми підсумовуємо в рамках звіту про діяльність глобального тижня. Щоб запропоновані вами заходи були відображені у глобальній ініціативі, вони мають відбутися не пізніше 22 листопада.

Для полегшення комунікації, будь ласка, позначте координатора як контактну особу під час реєстрації участі.

МИ, У СВОЮ ЧЕРГУ, ГОТОВІ ДОПОМОГТИ ВАМ:
  • у підготовці та організації заходу методичними вказівками та зразками необхідних матеріалів;
  • з темою бізнес-челенджу для інноваційних таборів, яка буде однаковою для всіх шкіл;
  • шляхом інформування РУО та місцевих органів влади про майбутню ініціативу;
  • надавши зразки листів для запрошення представників бізнесу дізнатися про підприємницьку освіту у вашому учбовому закладі;
  • шляхом надання форми повідомлення про подію;
  • рекламою вашої події на нашому веб-сайті з наданими вами фотографіями та описами.                    

Для отримання додаткової інформації Ви можете зв'язатися з нами по телефону 0877 845 492, або електронній пошті:  ja.bulgaria@jabulgaria.org